Jobbrelaterat

Employee of the Month

employeemonth

Ni vet när man söker jobb och de vill att man ska lista sina största prestationer under karriären? Det här kan nog vara min. Employee of the Month på San Diego Magazine, min sjunde månad på jobbet. Mycket nöjd med detta.

Och det bästa av allt? Jag får en extra semesterdag som belöning!

6 Comments

  • Agnes

    Grattis, vad roligt! Är inte det där ett otroligt amerikanskt fenomen? Aldrig att man skulle utse månadens anställde i Sverige, haha! Vem utser vinnaren? Är det en omröstning? Vad baseras det på? Så många frågor som dyker upp 🙂

    • Cinderalley

      Haha jo, det är nog väldigt amerikanskt. Men jag tänker att det behövs något som är bra för arbetsmoralen, speciellt när man har 10 dagars semester om året istället för 6 veckor. På mitt jobb får alla nominera kandidater varje månad, och sen väljs 4 nominerade ut som alla får rösta på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *