Äventyr,  Motorcyklar

Super (Bowl) Sunday

I söndags var det Super Bowl, den absolut största årliga sporthändelsen i USA. Jag är extremt ointresserat av amerikansk fotboll, men uppskattar Super Bowl-söndagen för att det är tomt på folk överallt. Ingen annan söndag på hela året kan man åka och shoppa, gå på Disneyland eller dra till stranden utan att behöva trängas med en miljard andra helgfirare. Jag firade detta med att ta en motorcykeltur till stranden.

DSC_0277

Högst uppe vid Sunset Cliffs ligger en stor park med klippor och fantastisk utsikt över Stilla Havet.

DSC_0307

Det var så fint väder ute så jag satt liksom bara här och drömde mig bort ett tag. Jag känner ganska ofta att jag inte utnyttjar till fullo att jag bor vid kusten i södra Kalifornien, så att göra såna här grejer får mig att känna mig som en bättre svensk.

DSC_0289

Lelle hojen.

8 Comments

 • Jenny

  Jag ar nog samsta San Diegobon nagonsin, fast jag anda bott har i lite over 5 ar nu. Ar nastan aldrig ute, sarskillt inte ensam. Fast hade jag akt motorcyckel sa hade jag nog ocksa gjort det lite oftare!

    • Jenny

     haha, jag fattade 😀 plugg som galler just nu. och volontararbete hos Humane Society och Project Wildlife. men flyttade hit da jag rakade bli kar i mannen som jag nu varit med i 7 ar och gift i snart 2 ar 🙂 vi tyckte det var battre att jag flyttar hit an att han behover forsoka vanja sig vid sno och sant dar otrevligt 😀 du som ocksa bor har vet hur det ligger till 😀

     • Cinderalley

      Oh vad kul, jag jobbar en del med Humane Society också, vi producerar deras San Diego Pets Magazine!

 • Jenny

  Pets Magazine, den har trillat ner med posten ja 😀 nu har jag precis borjat med bade cat support och dog support, sa jag far ga in och gosa med alla hundar och katter. fina grejer det.

  • Cinderalley

   Ahh! Jag var där på möte för några veckor sen och kunde knappt kolla på alla djuren, det skulle bara sluta med att jag adopterade hela bunten.

   • Jenny

    Kanner igen det dar. Men tycker det ar ratt kul eftersom vi kan ha varken katt eller hund i var lagenhet, sa det hjalper ju lite att vara dar anda 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *