Drömhuset

Vad som hände (eller inte hände) med Världens Bästa Hus™

Det här med huset ja, eftersom ni är en del som har frågat. Jag försökte få tag på en mäklare för att få en visning, men det var helt omöjligt att hitta någon sorts kontaktinfo. Och eftersom vi ändå inte har en tillräcklig handpenning undanlagd så kändes det inte riktigt värt mödan.

Men så häromdagen var vi ute på vår sedvanliga helgrunda i kvarteret och bestämde oss för att köra förbi huset, bara för att kolla. Och så här ser det ut nu. Det sitter fortfarande en Till Salu-skylt utanför, men det ser ut som att de sanerar för något. (Antingen det, eller så är det någon som tillverkar meth därinne.) Så kanske inte världens bästa hus, after all?

vbh

Det här med att ens fundera på att köpa hus i San Diego just nu är förresten en smula deprimerande. Vi blev nyligen utsedda till the least affordable city in the U.S. En mycket tveksam ära. Såatteh. Vi kanske hyr ett tag till då.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *