Irritationsmoment

Aaarrrghhhh

Har en sån där dag då allt känns frustrerande och jag blir irriterad på minsta småsak. Anar att det är någon sorts hormonell obalans och funderar på om jag borde sluta med p-piller. Det är ju helt stört egentligen att (hetero-)kvinnor ska behöva proppa sig fulla med hormoner varje dag medan (hetero-)män i vanlig ordning slipper risker och konsekvenser av något som de är precis lika delaktiga i.

Jag har ändå käkat p-piller sen jag var 15. Vet inte ens vem jag skulle vara utan dem. Antagligen en mycket trevligare person?

Uh. MÄN. Bara en av många saker jag irriterar mig på idag.

6 Comments

 • Carro

  Jag använder minipiller för jag kände mig konstant åksjuk och irriterad av p-piller. Jag har tänkt att jag kanske skulle sluta, men när jag äter dom så slipper jag få mens och då tycker jag det är värt det. 🙂

 • Filippa

  Släng dem! Bästa jag gjort för min kropp ever. Ätit sen jag var 16, gav up dem vid 30. Fick en helt ny personlighet. Blev helt sjukt mycket trevligare, tålmodigare, mindre irriterad. Och mkt mer sexlust. Jävla idioti att proppa i sig hormoner egentligen, i alla andra sammanhang är det ju förbjudet, och droger osv.

  • Cinderalley

   Ja, det är precis det jag hoppas kommer hända för mig också! Måste bara hitta något annat bra sätt att slippa bli gravid på, ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *