Äventyr,  Resor

Hemma igen

Hej bloggen! Vi är äntligen hemma i San Diego igen efter 10 extremt händelserika dagar i Arequipa, Peru. Vi landade sent igår kväll och jag sitter på jobbet nu, helt utmattad och med ont i hela kroppen, så jag behöver nog återhämta mig lite innan jag orkar börja gå igenom bilder och sätta ord på allt vi har varit med om. Så under tiden bjussar jag på den här bilden från min systers bröllop. Nu är jag kanske inte helt opartisk, men är hon inte den vackraste bruden ni någonsin sett!?

wedding

6 Comments

 • Ulf

  Fantastiskt vacker brud!!!

  men jag har två frågor, apropå ditt instagram:
  1. Finns det något du är rädd för och i så fall vad? Höjd verkar inte vara aktuellt i alla fall
  2. Har du nåt speciellt för killar med käpp? Vad har hänt med Paul, stackarn?

  Välkommen hem!

  • Cinderalley

   Jo, höjdrädd är jag absolut! Men jobbar på att bli av med det. Och ja, det här med killar med käpp börjar ju nästan bli lite ironiskt nu…

 • Carro

  Ni är jättefina allihop! 🙂

  Jag har förresten ÄNTLIGEN efter flera års längtan fixat så jag ska börja plugga i San Diego (SDSU). Jag har ordnat allt utom boende. Har du något bra tips till mig som väldigt gärna vill bo bland amerikaner och inte andra utbytesstudenter och dessutom har tänkt klara mig utan bil? Bör jag ordna boende nu via skolan eller ska jag ha is i magen och vänta tills jag kommer dit? 🙂

  • Cinderalley

   Åh vad roligt, yay! Bara så att du vet, det är ganska svårt att klara sig i San Diego utan bil. Men kanske inte omöjligt. Kolla craigslist.org för bostad! Det brukar finnas gott om bostäder att hyra, men det kan vara lite knepigt utan credit history och lokala referenser. Jag väntade med att fixa bostad tills jag hade flyttat hit och det gick bra ändå. College Area, La Mesa, City Heights och Talmadge är några områden som ligger nära SDSU. Lycka till!

   • Carro

    Ah, ok. Jag kanske åker på att köpa en liten skrothög ändå. Haha. Tack för tipset!

    Hoppas förresten det är bättre med ditt ben efter vurpan i Peru. Lät inte som någon höjdare. Men det såg ändå ut på bilderna som att det var en ganska häftig resa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *