Irritationsmoment

Oflyt

Vi hade som bekant lite otur i Peru. Jag skadade benet och högerarmen rätt rejält i en motorcykelkrasch, Paul fick bronkit, och sen stukade han foten och fick den gipsad. Det var en minst sagt intressant hemresa där jag fick skjutsa runt min sjuka kille i en rullstol på flygplatsen, medan jag själv knappt kunde gå. Det kunde varit värre dock. Paul var sjuk hela resan, men jag trodde verkligen att jag hade klarat mig. Fram tills i torsdags, då jag vaknade med världens hosta.

Och nu har jag också bronkit.

Och till råga på allt är det rekordvarmt ute den här helgen, 35 grader idag vilket innebär runt 40 grader inne i mitt icke-luftkonditionerade hus. Och jag är för sjuk för att ta mig någonstans. I vanliga fall älskar jag när det är varmt men just nu är det lite jobbigt, speciellt eftersom jag inte riktigt vet om jag är utmattad på grund av feber eller värmeslag.

Så ja. Här ligger vi och latar oss.

ninjaheat

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *