Äventyr,  Motorcyklar

Upptäck Mera

discovermore

Jag ligger fortfarande hemma med hostan från helvetet. Jag visste inte att det var möjligt att hosta så här mycket. Har liksom ont i revbenen?

Mitt i alla misär fick jag i alla fall ett sms från min kompis Fred igår, med en länk till detta. This has you written all over it, skrev han, och jag är benägen att hålla med. Harley-Davidson söker alltså någon som kan vara ansiktet utåt för deras Discover More-kampanj, och tillbringa 5 månader med att köra Europa runt på hoj. Alla utgifter är betalda, och man får behålla hojen.

Så jag knåpade ihop och skickade in en ansökan. Nu är ju chansen visserligen ganska minimal att jag skulle vinna, men jag tänker att chansen i alla fall är något större om jag ansöker än om jag inte gör det.

Här är min ansökan, om någon är intresserad.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *