Äventyr,  Motorcyklar

Äntligen april + lite motorcykeläventyr

Jag vaknade imorse med en känsla av att allt som har varit skit den senaste tiden hade löst sig och inte spelade någon roll längre. Sen jag kom jag på vad det var. Det är FÖRSTA APRIL idag. Ingen mer marsförbannelse, nu är det ett helt år kvar tills skiten börjar igen.

De senaste två veckorna har jag mer eller mindre bara gått runt och väntat på att mars ska ta slut. Det har varit en extremt hård månad, jobbigare än vanligt. Men vi överlevde! Och under helgen som gick vågade jag mig till och med ut på lite motorcykeläventyr.

I lördags hade jag egentligen inte tänkt göra någonting. Jag kände mig lite förkyld och hängig, och Paul var och hälsade på sina föräldrar i LA, så jag hade bara tänkt stanna hemma och tvätta och kolla på The Following. Men så var det så fint väder ute att jag inte kunde låta bli.

weekendride3
Den här fina gamla gångbron ligger längs med min bästa motorcykeltur – den jag tar när jag bara vill ut och köra utan att åka alldeles för långt hemifrån. Har velat stanna vid den här bron och ta bilder ganska länge, och nu fick det bli av.

weekendride2
Sen vidare till Otay Lake, som är slutdestination på den här turen. Så himla fint med en klarblå sjö omgiven av höga berg precis norr om den mexikanska gränsen. Det ligger en fallskärmsklubb precis bredvid sjön där jag har varit och hoppat ganska många gånger. Och jag gillar att bara sitta och titta på de små planen som lyfter och de små människorna som kastar sig ut från dem.

weekendride1
På söndagen bestämde jag träff med ett gäng tjejer som kör hoj och som jag känner genom Babes Ride Out. De flesta bor i LA, så vi möttes vid en bensinmack i Orange County och körde sen i samlad trupp ut till bikerbaren Cook’s Corner, där det var fullt av sprillans nya Harleys och medelålders män i skinnväst. Som det brukar vara på bikerbarer, med andra ord. Finfin helg på det hela taget!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *