Tatueringar och sånt

Partyspindlar for the win

I söndags bestämde vi oss för att fira Pauls födelsedag lite extra genom att skaffa oss matchande födelsedagstatueringar. Det var jag och Paul och hans lillebror Brian och min kompis Jess (som även råkar vara Brians flickvän). Motivet fick bli inspirerat av det här presentpappret från IKEA som jag hade slagit in Pauls presenter i. Det hade en massa knäppa djur att välja mellan, men vi gillade partyspindeln bäst. Vår tatuerare Shannon ritade dock upp en egen variant. Så här fint/knäppt blev det:

partyspiders

Min är den med orange hatt. Alla sitter på armen utom min som sitter på benet, eftersom jag har slut på utrymme på armarna. Typiskt. Men fint ändå!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *