Bra saker,  Livet är en fest

Pauls födelsedag hurra hurra!

I söndags fyllde alltså min kille 35. Jag tror att jag har nämnt tidigare att han inte är en sån som direkt bryr sig om födelsedagar, och speciellt inte sin egen. Men eftersom jag älskar födelsedagar hade jag gett mig den på att få honom att ändra åsikt och börja se fram emot dem i framtiden.

Så i lördags bjöd jag in ungefär alla vi gillar på en stor fest. Paul trodde inte att någon skulle dyka upp, men vi hade fullt hus hela kvällen, från klockan 16 till 3 på morgonen. SÅ himla mycket bra folk! Det var släkt, vänner, kollegor och bekanta. Och alla granntanterna kom över också, med ballonger och snacks och 6-pack.

DSC_0123

DSC_0153

11080740_10152868495063691_3909577165133967044_o

DSC_0128

DSC_0137

DSC_0157

Söndag morgon vaknade vi sent och var ganska slitna. Jag åkte hem till mig med ursäkten att jag behövde släppa in min städerska (vilket i och för sig var sant) men egentligen skulle jag hämta presenter och annat födelsedagsaktigt. Så när Paul stod i duschen smet jag in igen och hängde upp ballonger och dekorationer och dukade upp muffins (Pauls favorit) och croissanter (min favorit) och paket. Pauls lillebror/roomie plus flickvän var också där, så när födelsedagsbarnet kom ut ur badrummet stod vi där och sjöng Happy birthday. Det var så fint att se hans ansiktsuttryck för han blev så rörd och överväldigad.

DSC_0189

Sen hade vi en så himla bra dag tillsammans, vårt lilla järngäng på fyra pers plus fler vänner och familjemedlemmar som vi sprang in i under dagen. Och Paul sa flera gånger att det var en av de bästa helgerna någonsin, och kanske hans hittills bästa födelsedag. Igår var han helt deprimerad för att helgen var slut. Så att få min kille att ändra åsikt om födelsedagar? Check!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *