Bra saker

Snabbis från helgen som gick

birthdayboy

Paul fyllde 35 igår, och det var fullt ös hela helgen. Jag övervägde att ringa och sjukanmäla mig imorse när jag vaknade för att jag var så utmattad, men det gjorde jag inte pga ansvarsfull vuxen. Jag har en massa bilder i kameran som jag nog lägger upp så fort jag orkar gå igenom och redigera, men under tiden kan jag bjussa på en av få mobilbilder från helgen.

Vi hade stor födelsedagsfest i lördags så igår var vi ganska bakis och gick och tog en återställare med Pauls bröder och deras fruar/flickvänner. Jag köpte en gammal bikermössa som jag hittade i en vintagebutik och blev kär i, och sen gick vi och spontantatuerade oss. Men mer om detta när jag inte är alldeles för trött för att formulera ordentliga meningar.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *