Vardagsfilosoferande

Hemma från Vegas

gosattack

Det bästa med att komma hem efter att ha varit borta ett par dagar är helt klart detta, att bli gosattackerad av de små mjuka djuren. Punk Rock Bowling var fantastiskt i vanlig ordning, och foton kommer så fort jag hinner.

Den här veckan är lite stressig eftersom vi åker på motorcykeläventyr i Mexico i fyra dagar med start i övermorgon. Och fram tills dess ska jag hinna göra en veckas jobb på två dagar, gå på en födelsedagsmiddag och en BBQ, träffa en kompis som flyttar till Kentucky den här veckan en sista gång, samt packa allt jag behöver för resan och se till att det får plats på hojen.

Dessutom behöver jag hämta upp ett gäng flyttkartonger eftersom jag flyttar om en månad. Har jag sagt det? Jag och Paul flyttar ihop officiellt i slutet av juni. Är så glad över detta! Men lite stressigt blir det.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *