Vardagsfilosoferande

Imperfektioner

joshuatree

Genevieve tog det här fotot på mig i helgen, och jag gillar det så himla mycket. Trots fräknar och skrattrynkor och det där födelsemärket mellan ögonbrynen som jag länge har funderat på att ta bort, men som jag nu känner att jag vill ha kvar för att det är en del av mig. En av alla kroppsliga imperfektioner som var jobbiga när jag var yngre, men som jag gillar nu. Vad skönt det är att vara vuxen ändå.

7 Comments

 • emelie

  Ja, skitsnygg bild men det var inte det jag skulle skriva om nu. Utan om att jag hamnade på din blogg av REN slump häromdagen då jag och min sambo letade efter ett schysst recept på bönbiffar. Hittade ett recept du hade lagt ut då och fastnade totalt. Jag kände mig tvungen att ta reda på vad du gör i Kalifornien. Hur du kom dit. Varför du stannade. Osv, osv, osv. Detta innebär att jag gick tillbaka till november 2008 och har därefter läst mig igenom alla inlägg månad för månad, år för år. Är inne på april 2013 och jag förstår, tro mig, att jag verkar smått “stalkig” men jag kan inte sluta. Avund! GRÖN av avund på nästan allt du skriver. Ba så du vet.

  (Bönbiffarna blev inte så bra, tyvärr. Men vi hade ingen citron hemma så det kan ha varit därför.)

  • Cinderalley

   Haha men ÅH, vad fint att du har hittat hit och att du gillar bloggen, MEN!!! Nu blev jag skitnervös för jag har verkligen ingen aning om vad för strunt jag har skrivit för så många år sen, utgår typ från att ingen läser i arkiven hahaha.

 • discojullan

  Haha men aah ovanstaende kommentar!! Kan instamma pa den, kom in har for kanske tre veckor sen ocksa because of the beanburger recepie men blev helt fortrollad av din blogg!
  Men nu till saken DAMN vilken vacker bild, ros nar jag sag den. Otroligt powerful, otroligt vackra ogon har du och precis som du sa, fodelsemarket ar sa personligt och jag tycker det gor bilden annu mer underbar! 🙂 Lite random men flyttade till usa for tva ar sen och ar bosatt i Minnesota men efter jag sett din blogg sa har jag nu borjat inflika till mannen att kanske skulle en flytta till San Diego anda, haha.. Verkar ju vara ett himla skont stalle och aaaah vadret, hur underbart med mer varme?! Have a nice day snyggo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *