Äventyr,  Livet är en fest

Punksemester + motorcykelsemester = PEPP

Är så peppad på den kommande veckan, då det är tänkt att jag ska hinna med inte mindre än två minisemestrar. Först bär det alltså av till Vegas och Punk Rock Bowling tidigt imorgon bitti. Vi kommer hem på måndag, sen jobbar jag tisdag-onsdag, och på torsdag bär det av igen.

Då ska vi nämligen till Mexico och köra hoj, dricka öl, äta tacos och campa på stranden i fyra dagar tillsammans med ett par hundra andra personer på motorcykel. El Diablo Run heter själva eventet, och jag har velat åka på det ganska länge, men eftersom det brukar vara samma helg som Punk Rock Bowling har det inte blivit av tidigare. SÅ glad att jag hinner med båda i år!

Det blir kanske med andra ord lite glest med bloggandet här den närmsta veckan eller så. Här kommer i alla fall en bonusbild som Genevieve tog på mig i Joshua Tree för två helger sen.

photo-by-genevieve-davis

 

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *