Bra saker,  Metabloggande

Vi San Diego-svenskar måste ju hålla ihop

Igår fick jag göra något så roligt som att träffa en bloggläsare IRL. Det händer inte så ofta när man bor på andra sidan jorden från de flesta som läser ens blogg, så det gäller att passa på.

Hon som jag träffade igår heter Jenny och har bott i San Diego nästan lika länge som jag. Hon har kommenterat ganska flitigt här under ett par år nu, och jag vet faktiskt inte riktigt varför vi inte har träffats tidigare!? Vi kommer båda från Sverige, är lika gamla, bor typ fem minuter från varandra, lyssnar på samma sorts musik, hänger på samma barer, är vegetarianer, har tatueringar, gillar samma sorts öl, och verkar ha ungefär samma sorts politiska åsikter.

Igår kväll träffades vi för en öl och kunde liksom inte sluta prata, så det fick bli middag och en till öl på det. Ingen av oss är speciellt vana vid att prata svenska längre, så vi blandade språk hejvilt. Jag har inte haft en svensk kompis i San Diego på många år, så det här känns så himla roligt. När vi gick fick vi dörrvakten att ta ett kort på oss. Sämst ljus, men fint ändå:

sannajenny

Älskar den här bloggen för att den har gett mig så många nya, bra människor!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *