Bra saker,  Motorcyklar,  Vardagsanekdoter

Motherfucking Oprah

Jag har råkat hamna på bild i ganska många tidningar under åren. Allt från Svenska Dagbladet och Gotlands Allehanda till tyska tatueringstidningar och bil- och motorcykelmagasin som Easyrider och Wrench Magazine i USA, Hot Bike i Japan, och Heavy Duty i Australien. Blir lika förvånad varje gång, för oftast har jag ingen aning om att jag är med i någon tidning förrän någon känner igen mig och skickar en bild.

Häromdagen fick jag just ett sånt sms: “You’re in Oprah Magazine” stod det. Och lo and behold. Om vi utgår från att Oprah läser sin egen tidning så har hon alltså sett en bild på mig. Fattar ni? Motherfucking Oprah. Det är stort.

oprah1

Det är alltså jag längst fram på den stora svartvita bilden. I det här numret:

oprah2

Bilder av Lanakila MacNaughton.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *