Drömhuset

Röda väggar, katter och popcorn

rodvagg

Så här blev väggen! Fint va? Kan ta lite ordentliga bilder när jag lyckas lista ut vilken flyttkartong min kamera ligger i. Det stora fotot på Pauls ena motorcykel har jag för övrigt tagit, jag ramade in det och gav till honom i Alla hjärtans dag-present. Nu har det hedersplats på väggen.

paulninja

Nu har vi bott tillsammans i två dagar och det har hittills varit hur bra som helst. Hämtade hem katterna från gamla huset lördag kväll, och de första timmarna gömde de sig mest under sängen. Men nu verkar de känna sig lite mer bekväma. Ninja kom till och med och ville ha popcorn igår kväll, när vi låg helt flytt-utmattade på soffan och kollade på Orange is the New Black. Det blir nog bra det här.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *