Litteraturbloggen,  Vardagsfilosoferande

#GIRLBOSS

girlboss

Jag läste #GIRLBOSS, skriven av Nasty Gals grundare Sophia Amoruso, och blev så inspirerad att jag ett par dagar senare gick in till vår CEO och presenterade en idé som jag har funderat på ett tag. Och fick positiv respons, så nu verkar det mest vara detaljer och budget som ska funderas ut. Är lite chockad över att det var så enkelt.

Jag är i regel väldigt skeptisk till självhjälpsböcker, men denna funkar för att den är skriven av någon jag faktiskt kan identifiera mig med. Jag och Sophia Amoruso är ungefär lika gamla, har typ exakt samma frisyr, och är båda gamla punkare. Mellan lika delar girlpower-klyschor och handfasta råd droppar hon bandreferenser och citerar obskyra band. Så om hon kunde bli miljonär innan 30 så kan väl jag? Eller nej, det kan jag nog med all sannolikhet inte, men ändå. Det är en motiverande tanke!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *