Vardagsanekdoter

Svensk sommar i San Diego

Fixade kommentarsfunktionen och kände mig helt ensam igen, tills jag insåg att alla kommentarer hamnade i SPAM-foldern! Nu ska alla vara godkända i alla fall, och vad glad jag blir att ni fortfarande hänger här ♥

In other news har vi haft den kanske knäppaste helgen rent vädermässigt i San Diego sen jag flyttade hit. I lördags åskade och blixtrade det så att hela huset skakade, och det regnade oavbrutet precis hela helgen. Och inte Southern California rain (dvs duggregn) utan riktigt ösregn. Dessutom var det över 30 grader varmt och extremt hög luftfuktighet. Huvudvärksväder deluxe.

Jag har bott i San Diego i snart sju år och kan inte minnas att jag någonsin har varit med om regn i juli tidigare. Och definitivt inte en åskstorm som denna. Den här staden är dessutom inte speciellt väl förberedd på andra sorters väder än värme och solsken, så så fort det börjar regna får alla panik och kör i diket typ. Aja. Jag och Paul hade en massa helgplaner som gick i stöpet pga vädret, så vi hängde mest i garaget och drack Bud Light Lime istället.

rain

Väldigt mycket svensk sommar över detta.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *