Bra saker,  Djur

Yee-haw!

Eftersom ni ändå verkar vara ett par stycken som är intresserade av det här med ridning så kommer här en liten uppdatering på ridlektionsfronten. Jag har börjat rida en ung häst som heter Koda, han är ganska ny på det här med att ha sadel på sig och så, men jag är också lite ny så vi utvecklas liksom tillsammans. Min ridlärare är en liten tjej i 20-årsåldern som är extremt peppande och har en motiverande övertro på min kapacitet. Då går det inte riktigt att fega ur.

Jag jobbar på min hållning och att bygga muskler och sådär (har som bekant ganska trasiga axlar, det hjälper inte direkt i en sport där bra hållning är typ 80% av prestationen). Men så här såg det i alla fall ut för ett par veckor sen, första gången någonsin jag hoppade i galopp.

8 Comments

  • Honey

    Jag blir så himla himla sugen på att börja igen. Men det är skitsvårt att få plats (om man inte kan jättekonstiga tider och det kan jag inte) och det kostar svinmycket pengar. Men en dag så. En dag.

    • Cinderalley

      Åh, ja så var det nog när jag red i Sverige också. Här finns det så sjukt många stall och rancher, har faktiskt aldrig sett en ridskola i den traditionella bemärkelsen, utan man rider liksom bara hos någon som har hästar och erbjuder lektioner. Jag tar dessutom privatlektioner, det hade jag aldrig haft råd med i Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *