Livet är en fest

Best of San Diego-festen

Men okej då, ett till inlägg när jag ändå håller på. I fredags ställde mitt jobb till med vår största årliga fest, nämligen the Best of San Diego Party. Paul jobbade så jag tog med min kompis Sarah som dejt.

bosd2015-1

Det fina med Best of San Diego är att när man väl är inne på festen så är det öppen bar och gratis mat som gäller, så vi gick runt i ett par timmar och åt och drack det bästa som den här stan har att erbjuda. Eller ja, i alla fall det vi kunde äta, eftersom jag är vegetarian och Sarah är vegan. Det blev nog i ärlighetens namn mest alkohol… Jag var ganska bakis dagen efter, men det får det väl vara värt. Jag är bakis kanske två gånger om året numera, vilket lustigt nog är ungefär lika ofta som jag använder klänning. Två flugor i en smäll på denna med andra ord!

bosd2015-2

Det fanns ett photobooth som tog tre bilder på raken, så vi försökte oss på kombinationen cute + silly + sexy. Vi är båda uppenbarligen helt värdelösa på att se sexiga ut. Men desto bättre på att spexa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *