San Diego,  sommar

Bildbevis på att vi har varit på stranden

sannapaul-beach

Jag och Paul är ganska dåliga Kalifornienbor, med tanke på att vi ALDRIG går till stranden. Mest för att vi hatar att få sand överallt. Men eftersom vi hade finbesök från Sverige förra helgen var vi så illa tvungna. Och det var fint! Paul hade till och med badbyxor på sig, även om vi för all del inte badade. (Min pappa däremot tog dopp efter dopp i vågorna. Han är lite crazy på det viset.)

Paul har förresten just tatuerat in en gigantisk and på hela bröstet och magen. Han tyckte inte att han var tillräckligt cool för att köra en örn som alla andra andra, så han valde en lite snällare fågel istället. Haha! Han är så rolig.

Och just det, jag har just köpt en GoPro. Mest för motorcykelrelaterade grejer, men den funkar ju att ha med sig lite överallt. Så här kommer lite blandade GoPro-bilder från vår stranddag. Vi var i/på/vid Mission Beach, La Jolla Cove och Mount Soledad, om någon undrar. San Diego-tips!

GOPR1758

GOPR1762

GOPR1769

GOPR1786

GOPR1789

GOPR1797

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *