Nära döden-upplevelser

Här ska opereras

Min handled är som ni kanske vet vid det här laget inte i världens bästa skick, efter att jag och min hoj blev påkörda av en bil för ett och ett halvt år sedan.

Under de senaste 18 månaderna har jag blivit runtslussad till en hel bunt olika läkare och specialister, gjort nervtester och magnetröntgen, och provat allt från sjukgymnastik till akupunktur till kortisonsprutor till massage. Och ingenting har hjälpt. Snarare har jag mer ont idag än jag hade för ett år sedan, plus att hela handen numera domnar bort flera gånger om dagen.

Det enda jag fortfarande inte har provat är operation, eftersom alla säger att det är sista utvägen. Well, jag tror att det är där jag är nu, det är dags att göra något lite mer drastiskt. Så om knappt två månader kommer en ortopedisk kirurg att operera min armbåge, för att frigöra en nerv som han tror orsakar den största delen av smärtan och domningarna i handen. Det finns inga garantier för att det kommer fungera, men å andra sidan är det en förhållandevis enkel operation så jag känner att det är värt ett försök. Jag är trött på att alltid ha ont.

Bra grej: när jag pratade med kirurgen sa han att en av hans specialiteter är att sy ihop folks tatueringar efter operation så att man inte ser att de har blivit skurna i. Känns betryggande på något sätt.

sannaninja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *