Matbloggen

I am skeptical

claudiadinner

Igår fick vi äntligen till den där middagsdejten som fick ställas in tidigare i veckan pga regn. Jag och min vän Claudia gick till nyöppnade Café Gratitude i Little Italy. Hela deras meny är vegansk och består av små affirmationer. Alla rätter heter ett positivt adjektiv, till exempel Fabulous, Grateful, Glorious, Extraordinary, osv, och när man beställer är det meningen att man ska säga “I am…” innan namnet på rätten. Exempelvis “I am fabulous”, och så kommer det liksom att slå in.

Detta är så sjukt flummigt, och jag kan liksom inte förmå mig själv att beställa på det här sättet. Mina ögon himlar bara vid tanken på att säga “I am fabulous” till en främling för att få mat serverad.

Tur att maten är så fantastisk att till och med en flumallergiker som jag gärna skulle äta där varje dag i veckan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *