Motorcyklar

I’d rather be riding

Ni vet när man verkligen skulle behöva åka och handla mat, men man inte kan förmå sig själv att sätta sig i en bil och köra till affären eftersom man har en sprillans ny motorcykel man vill köra runt på istället, så man får lov att leva på rester och hämtmat?

Inte?

Så har det i alla fall varit för mig sen jag köpte nya hojen. Värre än vanligt alltså. Alla ursäkter för att få köra motorcykel är godkända. Jag tar långa omvägar till och från jobbet, åker och hämtar upp lunch på andra sidan stan bara för att få komma ifrån kontoret en liten stund, åker och hälsar på kompisar som jobbar kväll, och så vidare.

I söndags satte jag mig på hojen och körde 10 mil nordost om San Diego till en nyöppnad zipline (den längsta i Kalifornien!) som jag skulle skriva om för tidningen jag jobbar på. Vägen ut dit är en av de finaste jag vet, genom slingriga bergsstigar och vinodlingar och indianreservat, så jag hade med mig min GoPro för att dokumentera. Här är några snapshots:

gopro1

gopro2

gopro3

Kan faktiskt inte tänka mig ett bättre sätt att tillbringa en söndag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *