Irritationsmoment

Idag, i södra Kalifornien

True story: Jag hade en middagsdejt planerad ikväll med en kompis som jag inte har träffat på hur länge som helst. Men vi ställde in, eftersom det regnar ute och vi inte orkar ge oss ut i den kaosartade regntrafiken. Så himla typiskt kaliforniskt beteende. Tänk om det gick till så i Sverige, att man ställde in alla planer så fort det regnade lite? Då skulle det ju inte gå att ha ett socialt liv under stora delar av året.

9 Comments

 • Anna Nio

  Det _går_ ju typ inte att ha ett socialt liv större delen av året heller, eftersom det är så mörkt att man inte orkar vara vaken, så kallt att man inte pallar gå ut om man inte måste, och detta pågår så länge att man blir helt utled på livet och därför inte är nåt vidare sällskap även om man _skulle_ ha trotsat det eviga köldmörkret. Och det händer VARJE ÅR! Flytta aldrig tillbaka, it’s for your own good! ;D

  • Cinderalley

   Ha! Jag får ibland för mig att jag överdriver hur illa det var att bo i Sverige på vintern i mitt huvud, så tack för att du bekräftar att det är precis lika illa som jag minns det 🙂

 • Jenny

  Robert kom hem och jag var hungrig, men da ville han inte ga ut och hamta mat for det duggade lite. Bara sadar lite att man hinner inte ens bli blot. Det var tillrackligt att han fick ga fran bilen till lagenheten.

 • Skatan

  Haha det var fantastiskt roligt! Var faktiskt i San Diego just denna regniga miserabla dag. Som svensk, och från Göteborg till på köpet, var det mycket underhållande och lite skrämmande att se hur allt blev kaos pga helt vanligt sommarregn. Folk betedde sig som om det var jordens undergång…Fniss… Tyvärr solkade det ju vårt San Diego besök lite men inte så värst mycket…

  • Cinderalley

   Åh, roligt! Och aha, det var DÄRFÖR det regnade! Jag har märkt att det bara regnar när det kommer svenskar på besök, av någon märklig anledning 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *