Motorcyklar

Money Pit Number 2

Jag var som bekant uppe i Washington och lånade min kompis motorcykel över en helg för ett par veckor sen. Det var trevligt, men ända sen jag kom hem igen har min egen hoj känts så himla liten jämfört med den betydligt större jag fick låna. Så i lördags var jag och Paul ute och körde runt utan någon särskild destination, som vi brukar göra på helgerna, när vi kom på att vi kunde åka förbi vår lokala H-D-återförsäljare och kolla in deras utbud.

Och ungefär fyra timmar senare körde jag därifrån på en sprillans ny hoj. En 2015 Harley-Davidson FXDB Dyna Street Bob. Ett impulsköp på drygt 130 000 kronor med andra ord, men ja. YOLO.

Jag bytte i och för sig in min gamla hoj som handpenning, och fick en betydligt mer fördelaktig ränta på det här lånet än det förra, så hittills har detta inte kostat mig en krona. Om inte annat känner jag mig rikare nu när jag har en sån här fin i min ägo:

fxdb

1700 kubik, och en massa krom. Nu ska jag bara döpa henne också. Hittills går hon under arbetsnamnet Money Pit Number 2 (min chopper är Money Pit Number 1) eftersom det garanterat kommer att kosta skjortan att få den här hojen att se ut precis som jag vill ha den. Men, men. Har inga barn och planerar inte att skaffa några, så jag kan väl lika gärna spendera mina surt förvärvade slantar på något som gör mig glad. Livet är kort osv.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *