Bra saker,  Motorcyklar

Sommarens sista helg

Helgen som gick var det Labor Day, vilket brukar räknas som sommarens sista helg. Dock tycker jag inte riktigt att det känns som att sommaren är slut med tanke på att det är över 30 grader varmt ute. Vi gjorde i alla fall en massa bra saker. Som till exempel detta:

sunsetride3
Igår bestämde jag och Paul och några kompisar oss för att ta en liten motorcykeltur. Det var så hett ute att det var helt uteslutet att köra inåt landet, så det fick bli kusten istället. Och så råkade solen gå ner precis när vi var på väg hem, så då hade vi inte mycket annat val än att stanna och ta lite fina solnedgångsbilder.

sunsetride2
En sån här romantisk också.

sunsetride1
Oavsett vad man tycker om USA generellt är det ett jäkla privilegium att få bo så här. Försöker att komma ihåg det så ofta jag kan. Det här är 10 minuter hemifrån oss. Det finns ingenting som kan få mig att bokstavligen glömma alla bekymmer som att ta en motorcykeltur till havet och titta på solnedgången. Så värt.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *