Bra saker

Två bra grejer

Bra grej 1:

Ett av mina absoluta favoritband, som jag har lyssnat på i snart 15 år, heter Catharsis. De var ett obskyrt anarkistiskt hardcorepunkband från North Carolina som splittrades i början av 2000-talet, så jag hann aldrig se dem live. Ett par av mina något äldre kompisar som har sett dem brukar säga att de var ett av de bästa livebanden någonsin. Jag anar att de säger detta dels för att det är sant och dels för att plåga mig.

MEN. Häromdagen fick jag veta att de har återförenats och kommer att spela i San Diego i oktober, två dagar efter min födelsedag. Och i LA dagen efter det, på Halloween, så jag köpte biljetter till den spelningen också. Jag kan inte riktigt sätta ord på hur jäkla glad det gör mig. Det här bandet står allra högst på min lista över band jag skulle offra en kroppsdel (i alla fall något litet, typ en tå) för att få se live. AAAAHHH! Världens bästa födelsedagspresent.

Det här har varit min favoritlåt alla kategorier sen jag var 15. Om jag får se den live så kan jag dö lycklig:

Bra grej 2:

Paul och jag är båda ofrivilligt lediga i ett par veckor över jul eftersom våra arbetsplatser stänger ner då. Jag skulle hellre ta den ledigheten på sommaren, men jaja. Vi bestämde oss i alla fall häromdagen för att göra det bästa av situationen, och idag bokade jag två flygbiljetter för en vecka på Hawaii med start på julafton. Min svenska kompis Diana bor i Honolulu, så vi tänker att vi åker dit och hänger med henne och glider runt mellan öarna i ett par dagar. Är väldigt nöjd med den här idén.

Så här turkost och fint var det när jag var och hälsade på Diana förra året:

hawaii2

hawaii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *