Vardagsanekdoter

Swedish Birthday

ikeagrejer

Igår fyllde jag år. Ända sen jag var liten och min favoriträtt var pannkakor så har jag haft som tradition att äta just pannkakor på min födelsedag. Nu kände jag dock inte för att ställa mig och steka, så då är det tur att IKEA finns. Andra svenska delikatesser jag unnade mig dagen till ära: tunnbröd, Herrgårdsost, hallon- och blåbärssylt, svensk musli, samt en påse lösgodis och IKEAs version av Ballerinakex. (De sista var dock åt en kompis som ligger på sjukhus och behövde piggas upp.) Jag har nämnt hur mycket jag älskar IKEA, va?

Obs att jag åt pannkakorna till lunch och sen gick ut och åt födelsedagsmiddag på min favoritrestaurang med ett gäng vänner på kvällen. Satt alltså inte hemma själv och tryckte i mig svenska godsaker hela kvällen. Även om det för all del var lockande.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *