Vardagsanekdoter

Dagens: Deafheaven Friday

Idag är en sån där dag som liksom bara passerar. Jag sitter på jobbet och försöker jobba undan så mycket som möjligt, eftersom jag ska opereras nästa vecka och kommer vara ledig tisdag-fredag för att återhämta mig. Just nu är klockan i alla fall strax efter 14, vilket innebär Deafheaven Friday. Dvs att jag och min kontorskollega lyssnar på alla låtar av bandet Deafheaven, vilket vi har gjort varje fredag klockan 14 i minst det senaste året. Deafheaven spelade i San Diego för ett par veckor sen, så vi gick såklart och såg dem. De spelade på en torsdag, så den veckan hade vi Deafheaven Thursday och Deafheaven Friday. Det var fint.

Ingenting ger mig såna helgkänslor som den här låten:

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *