Djur,  Katterna

Dagens: Djuren

lolapaul

Har jag sagt att vi numera har en hund på halvtid? En liten chihuahua- och taxblandning (en s.k. chiweenie) som heter Lola, och som Paul har delad vårdnad om med sitt ex. Vi har haft henne ganska sporadiskt under det senaste året, men numera bor hon hos oss varannan vecka. Alltså, det är få saker som gör mig gladare än att ha ett hus fullt av djur, och det gör också att mörkret (det bokstavliga pga november och det metaforiska pga världen är åt helvete) känns lite lättare att hantera. Och Paul älskar den här hunden så mycket att det liksom smittar av sig.

Hade vi inte haft en livsstil där vi nästan aldrig är hemma på helgerna hade jag gärna skaffat en heltidshund eller två också, men som det ser ut nu är det här ett perfekt arrangemang för alla inblandade. Utom möjligen katterna. Ninja och Turtle tycker INTE om hunden. Men de börjar vänja sig. Numera kan alla tre befinna sig i samma rum, vilket är enorma framsteg jämfört med för några månader sen.

Det här möts jag förresten av varje dag när jag kommer hem från jobbet. Sån himla rolig/gullig välkomstkommitté ♥

8 Comments

 • Sara

  Haha, vad är det med katter och betong? Min ena katt gör så varje snö/regn-fri dag som jag kommer hem; springer ut och rullar sig på brunnslocket i betong jag har i trädgården. Precis på samma sätt. Superrenlig alltid annars, men inte när hon får rulla sig på betonglock 🙂

 • Hanna

  Vilka härliga katter!

  Jag har precis skolat om min katt hemifrån att bli innekatt hos mig och jag undrar vad du gör med dina katter för att aktivera/underhålla dem, så att dem inte blir rastlösa, eller sköter dem det mellan varandra? 🙂

  • Cinderalley

   Försöker ha gott om leksaker och sånt tillgängligt, men rent generellt brukar de vara ganska bra på att hålla i gång varandra. De gillar speciellt att springa fram och tillbaka på parketten så att det låter som att det åskar klockan 4 på morgonen haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *