Vardagsfilosoferande

Dagens: El Niño

Det blåser och stormar ute så att det känns som om hela huset ska falla omkull, och det har regnat mer i San Diego under de senaste månaderna än sammanlagt under de 7 år jag har bott här. Orsaken heter El Niño och beräknas pågå i ett år eller mer.

Jag har ont i armen. Kalifornien blåser bort. Världen står i lågor, och människor som flyr för sina liv beskylls för allt ont.

Orkar inte mer nu.

4 Comments

 • Caroline Forslund

  Min tur som vanligt. När jag inte är hemma i Sverige är det kanonsomrar. När jag åkte till Egypten hade det inte regnat på 14 år, men en natt vaknade jag av att det regnade in i hotellrummet. Och nu är jag i San Diego och det är sämre väder än på länge. Jag är inte förvånad. Men fortfarande trevligare väder här än i Sverige just nu.

  Hoppas din arm känns bättre snart och att världen kommer till sans snart nog.

  • Cinderalley

   Ha! Ja annars brukar det bara regna här när det är svenskar på besök, så jag vet hur det känns. Och jo, så farligt är det ju faktiskt inte, det har faktiskt varit mycket varmare än en vanlig november på sistone också.

   Tack ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *