Nära döden-upplevelser,  Vardagsanekdoter

Dagens: Post-Op

operation1

Operationen gick snabbt och bra i morse, så större delen av dagen har jag mest legat på soffan och kollat på Netflix. Enligt min läkare är det bra för armen att utföra lättare aktiviteter, som att skriva detta. Men jag får inte lyfta något tyngre än två kilo på ett par veckor, och så får jag inte duscha på fem dagar. Tycker lite synd om Paul. Men stannar han kvar efter detta så tar jag det som ett tecken på true love!

Paul har förresten varit en klippa idag. Han tog ledigt idag för att kunna köra mig till sjukhuset klockan 5:30 och vänta där i flera timmar fast han inte kom hem från jobbet förrän efter 23 igår kväll, och fast han inte hade några semesterdagar kvar. Och nu har han åkt till min bästa vegetariska restaurang för att hämta upp middag åt mig, medan jag sitter här med katter och bonushund i soffan och latar mig.

Bästa operationssällskapet ♥

operation2

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *