Vardagsanekdoter

Dagens: Pre-op

Imorgon ska jag opereras. Det sämsta med det är att min operation är klockan 7 på morgonen och jag måste vara där och checka in klockan 5:45. PÅ MORGONEN. Sen är jag ledig resten av veckan för att återhämta mig, vilket delvis känns skönt pga “semester” och delvis trist eftersom jag med all sannolikhet kommer ha ganska ont och antagligen inte kunna göra så mycket. Oklart om jag kommer kunna blogga, men det märker ni väl. Ni andra kan väl vara gulliga och blogga extra mycket den här veckan, så att jag har något att göra medan jag ligger på soffan i 6 dagar? Tack på förhand.

Här är för övrigt en bild från helgens plåtning. Det ser ut som att det går snabbt, men egentligen körde jag typ 5 kilometer i timmen här. Ha! Detta är min inspiration för att läka snabbt. Kommer att bli skogstokig om jag inte får köra motorcykel på flera veckor.

jayreilly1

Foto av Jay Reilly.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *