Vardagsfilosoferande

Dagens: T minus 18 arbetsdagar

Nu har det gått fem månader sen Paul började jobba kvällsskift, och ungefär lika länge sen vi flyttade ihop. Under hela den tiden så har vi i princip bara setts på helgerna. Det är lite konstigt att bo tillsammans med någon och ändå behöva sakna dem nästan varje dag.

Vi har i alla fall ett bra system för att få hushållet att gå runt. Jag handlar och lagar mat, han städar och diskar. Vilket är en extremt bra deal för mig eftersom jag gillar att handla och laga mat men hatar att diska och städa. Så när jag kommer hem ställer jag mig och lagar mat för fyra (middag till mig + tre matlådor). Sen lämnar jag bara all disk i diskhon, och när jag kommer hem igen nästa dag är allt diskat och städat. Som att ha en osynlig betjänt.

Nu har vi dock börjat räkna ner dagarna tills Paul börjar jobba morgonskift igen och vi får träffa varandra varje dag, som det ska vara. 18 arbetsdagar kvar. Dagen efter är det julafton, och då åker vi till Hawaii i en vecka för att fira att de här 6 månaderna är över. Längtar så mycket efter detta att det är svårt att beskriva.

sannapaul-beach

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *