Jobbrelaterat

Employee of the fucking universe

En grej som jag verkligen har tänkt på de senaste dagarna är det här med att gilla sitt jobb. Om man jobbar till exempel på kontor med andra människor (alltså i motsats till att vara sin egen chef och lyckas smed och allt det där) så känns det viktigt att då och då få bekräftelse från sina kollegor. Om det aldrig är någon som visar uppskattning för det man gör spelar det liksom ingen roll hur mycket man gillar sina faktiska arbetsuppgifter, det kommer ändå vara svårt med motivationen. Eller, är det bara jag som känner så?

Med det i åtanke har jag haft den kanske mest fantastiska veckan på jobbet någonsin. Efter att jag lanserade det där stora projektet i tisdags har jag fått så mycket lovord från chefer och kollegor att jag känner mig mer accomplished än någonsin tidigare i min karriär. Som tack för allt jobb fick jag dessutom ett presentkort på en dyr restaurang, en fin rekommendation på LinkedIn, en hel massa peppiga emails, OCH så är jag nominerad till Employee of the YEAR. Det här är alltså inte menat som skryt, även om jag för all del inte tycker att det är något fel med att tuta sitt eget horn ibland, utan mer som en påminnelse om att uppskatta de man jobbar med. Ett snällt email eller en high-five kan göra så himla stor skillnad för arbetsmoralen.

Jag gillar mitt jobb väldigt mycket i vanliga fall, men just nu ÄLSKAR jag det verkligen.

skal

Skål för det!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *