Vardagsfilosoferande

En dag av ytterligheter

Sån sjuk dag idag. På minussidan gick exakt allt som kunde gå fel på jobbet fel, vilket jag förstås förtjänar efter att ha haft världens bästa jobbvecka förra veckan. Nu är klockan 22 och allt är äntligen fixat igen. Borde väl egentligen stänga igen datorn istället för att skriva detta, men det är som det är.

På plussidan gick jag idag till banken och löste in en check på ett skadestånd jag just fick från min motorcykelolycka. Hade “tur” som blev påkörd av någon med bra försäkring, och jag fick ut hela maxsumman på försäkringen utan att behöva anlita en advokat och stämma. Jag har aldrig haft så här mycket pengar förut, det är nästan lite läskigt. Misstänker dock att det nu kommer dyka upp en hel massa sjukvårdsinstanser och försäkringsbolag som vill ha sin del av kakan, för så fungerar sjukvårdssystemet i det här landet. Men jag tänker slåss med näbbar och klor för de här pengarna, eftersom jag har förtjänat dem. Jag har haft ont i handen och armen i ett år och nio månader, och det är fan inte värt några pengar i världen.

handled

För ett år och nio månader sen…

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *