Vardagsfilosoferande

Kanelbullar och kyla

Två grejer.

kanelbullar

1. Vi hade kanelbulleprovning på jobbet igår. Det hade ju varit himla trevligt om det inte vore för att amerikanska kanelbullar är närmast oätliga. De är i regel helt gigantiska samt dränkta i glasyr. Sockerchock deluxe. Nä, tacka vet jag pappas hembakta.

2. Det är så kalllllltttt nu. Ja jag vet att det är bortskämt att klaga på vädret när man bor i södra Kalifornien. Men just nu är det runt 15 grader på dagarna och 5 grader på morgonen. Och 5 grader är riktigt jävla kallt när man bor i ett hus som är byggt för 25+ grader, med papperstunna väggar och utan element eller centralvärme. Så jag sover under 700 filtar och vaknar upp varje morgon övertygad om att jag har lunginflammation. Det verkligen enda som får mig att uthärda just nu är tanken på att vi om en vecka befinner oss på en strand i Hawaii med en paraplydrink i handen.

Jaja. Slutklagat! Nu börjar nedräkningen till detta:

hawaii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *