Jobbrelaterat,  Motorcyklar

Stressdöden och den själsliga harmonin

Jag har jobbat på ett stort projekt under några månader nu, och idag var dagen det skulle lanseras. Jag har pga detta varit “ganska” stressad de senaste veckorna. Har jobbat över många kvällar för att få allt klart till idag. Så i morse vaknade jag innan väckarklockan och låg klarvaken med stressångest och försökte somna om i några minuter, innan jag insåg att det nog var lika bra att gå till jobbet och få det överstökat. Och allt gick bra, enligt planerna, och jag har redan fått en massa high-fives och gratulationer från kollegor.

Så det var ju inget att oroa sig över egentligen, det är bara jag som stressar upp mig över saker i vanlig ordning. Jag tror dock att det är värre än vanligt just nu eftersom jag inte har fått köra motorcykel på tre veckor, sen operationen. Det låter kanske knäppt, men för mig finns det verkligen ingen bättre bot mot stress, ångest och allmän nedstämdhet än att köra hoj. Och får jag inte göra det på ett tag försvinner den själsliga harmonin och ersätts med stora stressdöden.

Jag tog i alla fall hojen runt kvarteret häromdagen, för att testa nya avgassystemet och andra uppgraderingar vi gjorde i helgen. (Videobevis nedan.) Och om några dagar kan jag nog köra igen på riktigt. Måste i alla fall intala mig själv det. Snart snart. Snart.

A video posted by @cylinderella on

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *