Vardagsanekdoter

Apokalypsen är fortfarande nära?

solarflood

Som en liten uppdatering på väderfronten vill jag dela med mig av den här bilden från Pauls jobb efter gårdagens regnkaos. Han har som tur är semester, men en kollega som jobbar nu skickade denna. De jobbar alltså inte mitt i havet, utan på ett helt vanligt fabriksområde i downtown, som nu är totalt översvämmat.

En annan kompis la upp en video på Facebook på en obemannad bil som flöt nedför en gata utanför hennes hus, och flera personer jag känner fick utrymma sina garage och verkstäder eftersom de också blev översvämmade. Jag tog mig åtminstone hem från jobbet utan några större problem igår, trots att min vanliga väg var avspärrad pga ytterligare en översvämning.

Problemet är väl egentligen inte att det regnar – vi behöver ju helt klart regn efter de senaste årens extrema torka – utan att den här staden inte är byggd för regn. Det finns liksom ingenstans för allt vatten att ta vägen, så det ligger bara kvar på vägarna. Livsfarligt!

Uppdatering: Idag har vi tydligen en tornadovarning också. The fuck San Diego?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *