Irritationsmoment

Att få sin världsbild krossad

Jag lever nog ganska mycket med skygglappar på, främst av ren självbevarelsedrift. Detta kan till exempel innebära att blocka folk på Facebook med idiotiska åsikter, eller att undvika nyheter och kommentarsfält för att slippa bli arg och uppgiven. Problemet med att undvika idioter på det här viset blir dock att man då lätt får uppfattningen att de inte längre existerar. Vilket är skönt.

Men man får så lätt sin världsbild krossad.

Det hände till exempel imorse, när jag fick syn på den här bilen framför mig på väg till jobbet:

trumpsucks

Här trodde jag i min enfald att folk (speciellt i liberala Kalifornien) inte var dumma nog att hålla med om något Trump säger. Men att dessutom skylta med det offentligt? Jag är uppriktigt sagt chockad. Shocked, I tell you!

2 Comments

  • Jenny

    San ar jag med! Undviker nyheter och speciellt kommentarerna i artiklar jag ibland laser. Men ja, har tillrackligt manga vanner som konstant delar politiska artiklar och sa visar det sig att dessa vanner har da bekanta (for jag kan inte tanka mig att de ar sarskilt nara vanner om deras asikter skiljer sig sa markant) som tycker att Trump har en del vettigt att saga. Kanner flera som fatt blocka folk efter vad som bara kan kallas a slap in the face.

  • Ulf

    Även på den här sidan Atlanten är vi chockade över att Trump över huvud taget får anhängare. Men med tanke på vilka galningar som blir populära i Europa, är det kanske inte så konstigt där heller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *