Äventyr,  Resor

Gott nytt år + Hawaii Part I

Årets första blogginlägg, wooo! Nämen det blev lite tyst där mot slutet av förra året, vi var på Hawaii i en vecka och sen tog det ungefär en vecka att återhämta sig. Idag började jag dock jobba igen, så nu är det tillbaka till verkligheten som gäller.

Hawaii var i vilket fall som helst helt fantastiskt, ungefär som det brukar vara när man åker till ett livs levande paradis. Jag tog sammanlagt kanske en miljon bilder med tre olika kameror. Vi kan väl börja med dag 1 + 2.

20151225_112548

Okej, så vår första dag på Hawaii råkade vara juldagen. Vi firade på det bästa sättet vi kunde tänka oss – genom att hyra Harleys och köra Oahu runt. Det här får väl kanske bli vårt officiella julkort för nästa år, eller så.

DSC_0037

Snygg kille, snygg natur.

G0083641

Det var väldigt varmt ute, och stundtals lite mulet. Det regnar typ jämt på Hawaii (pga tropiskt), så några små skurar fick vi köra igenom.

DSC_0056

Vi stannade på fina platser längs vägen för att fota och hinna njuta av utsikten. Vi hyrde för övrigt matchande hojar, his and hers. Gulligt tyckte jag.

DSC_0051
20151225_122926

Kanske inte världens bästa strandoutfits, men det gick bra ändå.

IMG_39551

Så här såg det ut genom Pauls kamera. Vi körde precis hela dagen längs med kust och genom regnskog och över berg. Hawaii är så sjukt fint, det är verkligen så mycket mer än bara turkosa stränder alltså.

20151226_083208

Nästa morgon var vi tvungna att gå upp skittidigt för att lämna tillbaka hojarna. Vi hade festat till det med våra vänner Diana och Calle kvällen innan så det var två ganska slitna personer som navigerade Honolulus downtown i spöregnet tidigt på annandagsmorgonen. Vi fick i alla fall se den här tjusiga regnbågen innan vi tog bussen hem till Diana igen och sov bort det mesta av lördagen. Jaja, så kan det gå. Mer äventyr nästa dag!

4 Comments

 • Hannah

  Ååååh Hawaii! När ni var där var det prick ett år sedan jag själv var där. Vi var först på Maui och sen på Oahu, sex nätter på varje ö. JAG ÄLSKADE HAWAII!
  När jag var där så hade jag precis börjat dejta en kille som jag hoppades stort på och jag hade en sjuk hund så jag sa det till mig själv att om det inte blir nått med den här snubben och när hunden väl inte finns mer så flyttar jag till nån ö. Det måste jag bara lösa.
  Nu artade det ju sig så att det faktiskt blev något stadigt med snubben, vi är idag sambos. Hunden däremot fick somna in strax efter vi kom hem då hon blev jättesjuk.
  Men tack för era fina bilder så att jag kan bli nostalgisk och jag ser framemot fler inlägg från Hawaii.
  Och jag skall tillbaka dit!

  • Cinderalley

   Men åh vad fint (fast sorgligt med hunden)! Jag blev också ganska sugen på att flytta dit, men bara i något år eller så kanske. Tror man blir helt galen av att bo på en ö längre än så, om man inte är lagd åt det väldigt avslappnade hållet (vilket jag inte är).

 • Johanna

  Å detta var ju underbart att se, ger hopp om att det någon gång blir varmt igen även här. Och så fina bilder! Vilka kameror anv du? (Är en en gopro? Och i så fall hur gillar du den?)

  • Cinderalley

   Ja, San Diego är helt kallt och regnigt just nu också så jag längtar redan tillbaka. Tack! Mina kameror är en Nikon D3100, en GoPro och min mobilkamera. Älskar GoPron! Även om min är gammal och jag egentligen borde köpa en nyare. Men kände ändå att jag kunde ha skippat att släpa med systemkameran helt faktiskt, det hade räckt med GoPro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *