Vardagsanekdoter

Nyårsafton 2015

cinnamon

Vad vi gjorde på nyår? Jag sålde min gamla pickis Cinnamon. La upp en annons på Craigslist och två timmar senare var den såld, för nästan dubbelt så mycket som jag köpte den för ett drygt år tidigare. Score!

Sen gick vi på bio och såg Tarantinos nya, The Hateful Eight. Jag som ohämmat brukar älska hans filmer känner mig lite ledsen över att jag inte gillade denna något vidare. Jag är så himla trött på filmer som inte klarar Bechdel-testet, och kollar väldigt sällan på film pga detta. Såg kanske 3 filmer förra året? Aja. Tacka vet jag Netflix och TV-serier.

Sen gick jag och la mig vid 22-tiden. Paul väckte mig på tolvslaget för att önska gott nytt år, sen somnade vi båda och sov oss igenom alla fyrverkerier som det pensionärspar vi tydligen är.

Men nyårsafton är ju den mest överskattade högtiden någonsin, det är sen gammalt.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *