Tatueringar och sånt

Thug life, plötsligt händer det

Jag har velat tatuera händerna nu i ganska många år, men har hittills avstått. Den främsta anledningen är att handtatueringar (tillsammans med hals och ansikte) är allmänt kända som career killers, dvs att det kan vara svårt att hitta ett respektabelt jobb om man ser ut som en thug. Av samma anledning är det många tatuerare som väljer att inte göra hand- eller halstatueringar, om de inte känner personen i fråga, plus att man i regel måste ha åtminstone hela sleeves för att “få” göra händerna.

Men nu känner jag så här. Jag fyller 30 i år och har en stabil karriär och ett jobb jag älskar. Om jag mot förmodan skulle behöva byta jobb har jag ett strålande CV, och om någon skulle vara emot att anställa mig bara pga hur jag ser ut så känns det inte som en arbetsplats jag vill jobba på i vilket fall som helst.

Så häromdagen bokade jag tid, och igår kväll var det dags att köra högerhanden. (Jag pallar inte att ha två svullna händer som läker samtidigt, så jag kör en i taget.) Min kompis Shannon som jobbar på Remington Tattoo här i North Park fick den stora äran.

handtattoos

Hur slutresultatet blev får ni se när det har läkt lite mer. Just nu är min hand sjukt svullen och jag vill helst inte skrämma någon i onödan. Men det blev himla fint i alla fall!

6 Comments

 • Gunnie

  Det är ok, Sanna! Jag har vant mig och tycker dina tatueringar är fina! Men please, inte ansiktet! Jag såg på Veckans brott med Leif GW Persson häromdagen. Där var det en kille som hade skickat in en bild på en tatuering han låtit göra på låret, som föreställde ett porträtt av Leif GW, väldigt snyggt gjort. GW verkade ganska smickrad om jag tolkade hans sedvanliga muttrande rätt, trots att hans generella inställning till tatueringar inte var så positiv, haha.

 • Amanda

  Fan vad härligt! Är så jäkla tatueringssugen så mår nästan lite dåligt. Gjorde en sån där tvärtoming, tatuerade fingrar innan jag tatuerat särskilt mycket annat. 23 år och förstörde livet enligt mamma, men scorade drömjobbet för två månader sen så det gick hyfsat för mig ändå! 🙂 För övrigt så blev blogglyftet skitnice, tummen upp! Mer vegomat önskas! Kram

  • Cinderalley

   Haha ja, tänk! Att det går att ha en hyfsad karriär OCH tatueringar på samma gång. Tack snälla, och grattis till jobbet!

  • Cinderalley

   Jag med! Just nu är den i det där otrevliga stadiet när den kliar och flagnar, men om några dagar kan jag förhoppningsvis ta en ordentlig bild 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *