Pinsamheter

Töntigaste paret i stan

Ni vet hur typ alla par har sina egna private jokes som de inte kan berätta för någon annan eftersom alla andra skulle tycka att de var jättetöntiga och skämskudde-piniga? Jag och Paul har ganska många såna. Och igår råkade vi avslöja ett av de töntigaste helt offentligt på Facebook.

Det började med att Pauls lillebror la upp en video där han spelar lufttrummor med sin hundvalp Winnie…

lollarabbles

*Rabble = ett påhittat ord vi använder för att beskriva alla ljud Lola (hunden) gör när hon vill ha uppmärksamhet. Det kan till exempel låta så här. (<- klicka för rolig/gullig video)

Så för att sammanfatta: våra djur har alltså ett påhittat band tillsammans. De spelar mest Clash-covers där låttexterna ändras för att reflektera verkligheten hos en ganska bortskämd hund och två innekatter, så mycket fokus på typ mat och toabesök.

Jag borde egentligen spela in Paul när han sjunger hela låtarna eftersom han är så himla bra på att improvisera fram roliga versioner av existerande låttexter. (Exempel från verkligheten: Paul är uppe hos sin mamma i LA i några dagar nu för att hjälpa henne lägga kakel. Innan han åkte sjöng han en egen variant på Queens Bohemian Rhapsody där han bytte ut textraden “Mama, oooh, I don’t wanna die” till “Mama, oooh, I don’t wanna tile” och jag nästan dog av skratt.)

Jag har för övrigt lärt Paul ordet “skämskudde” på svenska. Känns väl som att det är dags att plocka upp den nu… Sorry till er som läste hela det här inlägget.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *