Motorcyklar

Get your motor runnin’, head out on the highway…

Ibland har jag sån tur att företag hör av sig och vill ge mig gratis motorcykeldelar i utbyte mot att få ta några promo-foton på delarna in action. Detta är trevligt dels eftersom motorcykeldelar, speciellt för H-D, är svindyra, och dels för att jag då får lite spännande foton att visa för mina barnbar… jag menar bloggläsare.

Igår tog jag hojen 17 mil upp till Burly Brands högkvarter i Anaheim för att bli den första att testa deras nya stötdämpare som släpptes idag. Det var omkring 35 grader ute och ganska miserabelt, men vi fick till några bra bilder ändå. Här är några av mina favoriter:

dyna-stiletto-sanna-2

dyna-stiletto-sanna-5

dyna-stiletto-sanna-7

dyna-stiletto-sanna-23

(Obs att jag på vägen dit och hem hade på mig boots, motorcykeljacka, handskar och en ordentlig integralhjälm, trots hettan. Om nu någon mot förmodan tror att jag kör runt i linne och Converse på motorvägen alltså.)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *