Jobbrelaterat,  Motorcyklar

Morning Commute

Jag har inte kört hoj till jobbet hittills det här året utan tagit bilen istället, mest för att det just nu är ungefär 6 grader ute om morgnarna och det är fan KALLT. Men min kompis Fred – som äger kanske 10 motorcyklar men ingen bil och alltså kör hoj varje dag året runt – kallade mig mesig pga detta, visserligen mest på skämt, men ändå. Jag tog åt mig. För två år sen hade jag inte heller någon bil och tog hojen 3 mil till jobbet varje morgon även så här års. Nu jobbar jag 3 kilometer hemifrån och har alltså ingen ursäkt.

Sagt och gjort, jag tog hojen till jobbet imorse och det var faktiskt inte så farligt. Frös lite om händerna bara men what else is new, jag fryser alltid om händerna. Här är en spännande 20 sekunders inblick i min färd till jobbet…

(Musik: Millencolin – Fox)

5 Comments

 • Jenny

  Kor du vid Morley Field eller ar det bara jag som inbillar mig? Brukar cykla dar nere ibland men det blir lite laskigt med alla bilar ibland och jag vet inte om man ens borde cykla runt dar.

  • Cinderalley

   Det här är vid golfbanan i South Park, jag tror att den officiellt tillhör Morley Field? Jag skulle nog inte våga cykla där, men jag tycker att cyklande verkar livsfarligt rent generellt haha.

   • Jenny

    Tror jag med. Cyklande AR livsfarligt, haha. Aven om San Diego ar generellt cykelvanligt, eller vissa omraden i alla fall, men det ar alltid nagong tjurig person bakom ratten som tycker att man ska cykla pa trottoaren, men sa fort man kommer upp pa trottoaren sa har man nan tjurig person till fots som tycker att man ska cykla bland bilarna. Can’t win.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *