Vardagsanekdoter

Plötsligt händer det

sunrise

En så himla konstig grej hände i morse. Jag vaknade klockan 6:15, och istället för att somna om tyckte jag att det kändes som en bra tidpunkt att snöra på mig ett par sneakers och ge mig ut och springa. Det blev en fin liten tur medan solen gick upp över kvarteret, men så himla otypiskt mig. Till och med hunden låg fortfarande och sov under täcket när jag kom hem igen.

Jag skyller på att jag ska iväg och åka snowboard i helgen, och eftersom jag inte har tränat regelbundet på snart två år (sen min motorcykelolycka) kan det bli en smula jobbigt, rent fysiskt. Så jag har fyra dagar på mig att få upp konditionen. Vi får väl se hur det går.

3 Comments

  • Annika

    Haha! Jag “joggar” också (dvs. går och halvspringer om vartannat i typ en kvart, tjugo minuter med hunden).
    Det var inte dig jag såg komma på en Harley på väg till crossfit-stället om hörnet från mig när jag var på väg hem från bussen idag? Du har aldrig skrivit något om crossfit så jag antog att det inte var så men nu när du säger att du försöker komma i form snabbt måste jag ju iallafall fråga.

    • Cinderalley

      Det var inte jag! Tycker personligen att crossfit verkar vara för mycket av en kult för att jag ska vilja ha något med det att göra, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *