Bra saker

Svart, guld och hästar

Jag fick en av de finaste presenter jag någonsin har fått häromdagen. En tjej som jag inte kände sen tidigare hörde av sig på Instagram och undrade om hon fick göra en tool bag – verktygsväska? – till min motorcykel, och jag tackade självklart ja.

DSC_0018

Jag önskade mig svart och guld och hästar, eftersom det är så min chopper kommer se ut (förhoppningsvis) när den är klar. Och alltså!? Resultatet blev så sjukt över förväntan, jag kan liksom inte sluta stirra på den här väskan. Precis allt är handgjort, hon måste ha lagt ner så mycket tid och kärlek på detta alltså.

DSC_0061

Annan bra grej: väskan går att antingen hänga på hojen eller använda som handväska.

DSC_0042

Så fin personlig touch med mitt instagram-namn i guld på insidan!

DSC_0045

Detaljerna! Kolla in Lunation Leathers på Instagram, den här tjejen är helt sjukt duktig på vad hon gör, och jag känner mig hedrad över att få äga något så här fint.

(Obs att detta inte är ett sponsrat inlägg. Jag fick den här väskan eftersom hon vill börja tillverka och sälja dessa, och behövde någon som kör hoj ofta som kan testa och ge feedback innan hon sätter dem i produktion.)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *